Haetaan uutta puheenjohtajaa! Olisitko Sinä kiinnostunut?
Toivalan Urheilijat ryJulkaistu: 12.11.2022 10.52

Haetaan uutta puheenjohtajaa! Olisitko Sinä kiinnostunut?

Toivalan Urheilijat ry hakee uutta seuran puheenjohtajaa! Olisitko Sinä kiinnostunut?

Seuraamme haetaan uutta puheenjohtajaa. Puheenjohtaja valitaan ehdokkaiden joukosta seuran syyskokouksessa to 24.11.2022 klo 18 Tanhulassa. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Seuran puheenjohtaja on Toivalan Urheilijat ry toiminnan hallinnoija ja koordinoija. Toivomme puheenjohtajalta myös "paloa" jalkapallotoimintaan.

Puheenjohtajan tukena toimivat tiimit. Tiimejä ovat Tanhula-, talous- ja toimintatiimi. Tiimien tarkoituksena on, että kuka tahansa pelaaja, vanhempi tai toimihenkilö voi matalla kynnyksellä tulla mukaan seuratoimintaan. Tiimien vetäjänä toimii hallituksen jäsen.

Lisätietoja tou.toivala(at)gmail.com ja nykyiseltä puheenjohtajalta Jari Smolanderilta, puh: 044 785 5069